Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεργασία Φοίνικα με Άνθιμο Γαζή

Ο Α.Σ. Φοίνικας Βόλου θα συνεργαστεί την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά με την ιστορική ομάδα του Άνθιμου Γαζή σε επίπεδο ακαδημιών. Για το σχετικό θέμα ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Ο. Άνθιμος Γαζής Μηλεών.

Αναλυτικά:Ανακοινώνεται ότι ο Σύλλογός μας θέλοντας να δώσει έμφαση στις ποδοσφαιρικές του υποδομές, ήλθε σε συμφωνία συνεργασίας, με την Ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Σ. Φοίνικας Βόλου που εδρεύει στο Volos Mini Soccer Club, ιδιοκτησίας των κ. Ορέστη και Γιάννη Μαμάκη (Ολυμπιονίκη Αγνωντα 6 & Κύπρου).

Η συμφωνία μεταξύ άλλων προβλέπει ότι:
 

1. Η ακαδημία θα αγωνίζεται στα πρωταθλήματα ακαδημιών της ΕΠΣΘ ως Α.Ο. ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ ΜΗΛΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, λογότυπο το οποίο θα φέρει στο πίσω μέρος της φανέλας πάνω από το νούμερο, διατηρώντας εάν επιθυμεί το σήμα της στο μπροστά αριστερό μέρος.
 

2. Σε κάθε επίσημο παιχνίδι αυτής θα παρευρίσκεται υποχρεωτικά ο προπονητής του Α.Ο. Άνθιμου Γαζή ή ο βοηθός του (ως θεατές) και ένας εκ των δύο Γενικών Αρχηγών στον πάγκο της.
 

3. Αν κριθεί σκόπιμο θα μπορεί να χρησιμοποιεί για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το γήπεδο της Κάτω Γατζέας.
 

4. Τα έξοδα συμμετοχής στο πρωτάθλημα ακαδημιών, μετακινήσεων και ότι άλλο απαιτηθεί, θα βαρύνουν την ακαδημία πλην των εξοδολογίων επίσημων αγώνων (διαιτητών-γιατρού αγώνος) τα οποία θα καλύπτει ο Α.Ο. Άνθιμος Γαζής.
 

5. Ο Α.Ο. Άνθιμος Γαζής, θα μπορεί να χρησιμοποιεί το γήπεδο 5Χ5 της ακαδημίας για μία προπόνηση εβδομαδιαίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου